Tether GOLD Geliyor!

Bitfinex tarafından yapılan açıklamaya göre altın destekli yeni bir Stablecoin piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
Yapılan açıklamaya göre Bitfinex ve Tether’in CTO’su Paolo Ardoino, Bitfinex’in Tether Gold ismini verdiği, altın destekli yeni bir Stablecoin için opsiyon işlemleri başlatmayı düşündüklerini açıkladı.
Ardoino, Tether Gold ile ilgili net bir tarih vermezken, opsiyon işlemleri için likidite sağlamak için dış piyasa üreticileri ile çalışmalara başladıklarını dile getirdi.
2020 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sunulması beklenen Tether Gold'un yanı sıra kripto para birimlerinin kullanıldığı hediye kartlarını kullanıcılarının kullanımına sunacak. Bu hediye kartlarıyla çeşitli ürünlerinin alınabileceğini bildiren Ardoino, bahsi geçen hediye kartlarının tasarımı konusunda dünyaca ünlü bir firmayla önemli mesafe kat ettiklerini de bildirdi.
Ardoino şu ifadelere yer verdi:
İnsanların sürekli Bitcoin ve dolar arasında işlem yapmak zorunda kalması yerine, kripto para birimlerine sahip olmanın daha fazla yolunu görmeleri gerekiyor.
Tether manipülasyonuna yalanlama
Bilindiği gibi Tether’in Bitcoin manipülasyonu iddiaları geçtiğimiz dönemde çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili olarak Ardoino iddiaların tamamen asılsız olduğunu ifade etti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version