Malezya'da Film Gibi Soygun! Madencilik Cihazlarını Çaldılar!

Malezya'da kiraladıkları depoyu kullanarak hemen yanındaki madencilik cihazlarıyla dolu olan depoyu soydular.
Film sahnelerini aratmayan soygun, Malezya’da gerçekleşti. Malezya polisi geçtiğimiz hafta sonu bir depodan Bitcoin madenciliğinde kullanılan 85 adet cihazın çalındığına dair bilgiyi basınla paylaştı.
Yerel haber kaynaklarından The Sun Daily’nin haberine göre, cihazların değeri 10.500 dolar civarında olduğu bildirildi.
29 Ekim 2019 tarihinde, dükkan sahibinin ihbarı üzerine, Malezya polisi konuyla alakalı araştırmalara başladı. Dün sabaha karşı düzenlenen operasyonla Malezya polisi, bazı şüphelileri göz altına aldı. Polisler operasyonda duvar delmek için kullanılan bir inşaat ekipmanı ve bir adet arabaya el koydu. Habere göre yeni bir depo daha kiralayan hırsızlar, bu kez başka bir soygunun daha peşindelerdi. Hırsızlık çetesi, cihazları kendi kişisel kullanımları için çaldıklarını ifade ettikleri bildirildi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version