John McAfee, Borsasına TRON'un Geldiğini Duyurdu!

McAfee DEX adlı kripto para borsasının kurucusu olan John McAfee, borsasının artık TRON ağıyla beraber düzgün bir şekilde çalışmaya başlayacağını Twitter hesabından duyuruldu.


John McAfee tarafından yapılan açıklamaya göre borsaya TRON entegrasyonu geliyor ve bu sayede platformda TRC-10 veya TRC-20 standardıyla hazırlanmış bütün tokenler kullanılabilecek.

Hem McAfee, hem de TRON Foundation tarafından yapılan açıklamaya göre McAfee DEX ile TRON ağı arasında bir köprü görevi görecek. Konu hakkında paylaşılan bilgilere göre ise bu entegrasyonun 8 Kasım 2019 tarihinde resmi olarak başlaması bekleniyor.


Ayrıca McAfee şu cümleleri ekledi:

8 Kasım 2019 tarihinde TRON’u borsamızda desteklemeye başlayacağız. EOS, NEO ve Binance Coin gibi kripto para birimlerini ekleyeceğiz. 1 Mayıs 2020 tarihinde ise üç Blockchain arasında bir köprü oluşturacağız. Hatta McAfee DEX olarak Binance’in tamamen dengi olacağız. Tabii McAfee DEX borsası, Binance’ten farklı olarak merkezsiz olacak ve borsada listelediğimiz kripto para projelerinden asla para istemeyeceğiz.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version