Hong Kong'un SFC Engellerini İlk Yılda Yalnızca 1 Kripto Fonu Geçti

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonunun (SFC) Kripto Paraya yatırım fonları için ilk düzenlemeleri yayınlamasından bir yıl sonra, yalnızca bir firma SFC'nin şartlarını başarıyla geçti.
Sadece bir firma SFC'nin bugüne kadar sunduğu şartları başarıyla geçti, diğer fonlar SFC'yi hareketlendirmek için Hong Kong'da devam ediyor. Reuters araştırmasına göre birçok firma ruhsat alma niyeti olmadan onay almak için başvuruda bulunuyorlar.
Dijital varlıklara odaklanan bir girişim sermayesi şirketi olan Kenetic Capital’in ortağı Jehan Chu, “2018’deki dalgalanma ve düşük getiriler, büyük kurumları kripto fonlarından uzaklaştırdı, lisans planlarını rafa kaldırmaktan başka çare kalmadı” dedi.
Reuters, SFC'nin hem süreç hem de beklemedeki uygulamalar hakkında yorum yapmaktan kaçındığını belirtti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version