Fransa Merkez Bankası, Blockchain Uzmanı Arıyor!

Fransa Merkez Bankası'nın, Blockchain teknolojisi ile ilgili araştırmaları gün geçtikçe daha da artıyor. Merkez bankası, Blockchain teknolojii konusunda uzman birini aramaya başladı.
Başta Bitcoin olmak üzere Kripto Para birimleri ve Blockchain teknolojisi günden güne dünyada daha fazla önemsenmeye başlıyor. Daha önce Çin Hükümeti, kendi dijital paralarını çıkaracağını duyurmuştu. Çin’den hemen sonra bir diğer yeni gelişme de Fransa’da yaşandı. Fransa Merkez Bankası, Blockchain konusunda tecrübeli bir geliştirici aradıklarına dair bir ilan açtı.
Birkaç gün önce yayınlanan ilanda; kripto para ekonomisi, oyun geliştirici, özel veya açık Blockchain ağları konusunda tecrübeli bir Blockchain uzmanı aramakta olduğuklarından bahsetmekte. İlanın detaylarında ise, Hyperledger, Quorum ve Codra gibi Blockchain çözümleri için deneyimli bir uzman arıyorlar.
Fransa'nın kripto paralardan daha çok Blockchain teknolojisi üzerine odaklı bir tavrı olduğu, bu ilan ile biraz anlaşılıyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version