HTC, Blockchain Destekli Telefonunu Sundu!


Tayvanlı elektronik üreticisi HTC, kullanıcıların Bitcoin ağını desteklemelerini sağlayan Blockchain destekli cep telefonu olan Exodus 1'i piyasaya sürdü.
Aygıtı Cumartesi günü Berlin'deki Lightning Konferansı'nda tanıtan şirket, yeni ürünün, Bitcoin ağını destekleyen, işlemleri ve blokları herhangi bir yere yaymasını sağlayan ilk akıllı telefon olduğunu iddia etti.
HTC’deki Phil Chen, “Düğüm, Bitcoin ağının dayanıklılığında en önemli bileşendir ve herhangi bir kişinin bir düğümü yönetmesi için giriş engelini azalttık” dedi.
Yeni akıllı telefon piyasaya 219 € (244 $) fiyatıyla geliyor, Exodus 1 HTC, Lightinin toplantısını kullanarak Berlin konferansında yeni sürümünün satışına başlayacak.
Cihaz, kullanıcıların belleğini genişletmek için 400 GB SD kart takmalarına izin verecek. Blockchain'e göre mevcut büyüklük 250 GB kadar.
Akıllı telefon ayrıca kullanıcıların ellerindeki kripto para birimlerini güvenli bir şekilde saklamalarına yardımcı olmak için yerleşik bir donanım cüzdanına sahiptir. HTC Exodus 1, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla geliyor ve Android Oreo 8.1 işletim sistemine sahip.
HTC Exodus 1; Almanya, Yunanistan, Suudi Arabistan ve BAE dahil olmak üzere Avrupa ve Orta Doğu'da 27 ülkede satışa sunulacak. Şu anda ABD’de satılması planlanmıyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version